ФК Винча-ФК Бања-1:2

У среду 27.07. наш фудбалски клуб је одиграо другу припремну утакмицу, а противник је био фудбалски клуб Бања из Вишњичке бање.
После дебакла од 0:8 против Црвене звезде из Малог Мокрог Луга, далеко боља партија нашег тима, али и потпунији састав.

За Винчу су у првом полувремену наступили:
Радојевић Михајло, Шиљковић Стефан, Добријевић Илија, Мијаиловић Александар, Илић Радоје, Глушчевић Бранислав, Аврамовић Милан, Добријевић Томислав, Вујетић Михајло, Козић Лука и Рамић Мирко.

Офанзивна игра са два нападача донела је нашем тиму сијасет добрих шанси, али су се наши играчи прописно испромашивали.
Господарила је Винча тереном, док су се гости определили за дефанзивнију игру и контре преко својих брзоногих крила.
Фудбалери обе екипе су се заиста потрудили да навијачи и једног и другог клуба, који су испунили трибине до последњег места, уживају гледајући утакмицу.

Једини гол за Винчу постигао је Аврамовић Милан. Рамић је сјајно прошао по левој страни, вратио лопту за Аврамовића на 35 метара, шут из места и право у голманов десни угао, тик уз стативу, за ФК Винча-ФК Бања-1:0
Видели смо у првом полувремену неколико сјајних акција и шанси за Винчу и једну пречку гостију.

ФК Винча, друго полувреме: Грочић Филип, Шиљковић Стефан, Рамић Мирко, Мијаиловић Александар, Трајковић Иван, Глушчевић Бранислав, Атанасковић Богдан, Трајковић Јован, Вујетић Михајло, Козић Лука и Каришик Аднан

Испоставило се да је ово била сјајна комбинација омладинаца и искуснијих играча.
Пуни жеље за доказивањем, наши омладинци су летели по терену, стварали шансе, али и промашивали.
Велики део другог полувремена је протекао у знаку Винче и онда пред сам крај, једина грешка одбране до тада је била кажњена голом, наши играчи су пали и фудбалери Бање у финишу утакмице долазе и до преокрета.

Следећи тренинг је заказан за четвртак 28.07. у 20:30 часова, петак је слободан дан, а у суботу у 18 часова нас очекује утакмица против ФК Звездара на стадиону ФК Винча.

Comments

comments