Храбри атомисти изгубили од Жаркова

27. зимски турнир “Чукарица 2019”
02.02.2019.

13:00ч
СЦ ФСБ Ада
ОФК Жарково-ФК Винча-2:0 (1:0)

Стрелци:
ОФК Жарково:
8′ Миловић Драго
85′ Божовић Немања

Опомене:
ОФК Жарково:
65′ Аџер Игбо Саондо

Делегат: Тасић Небојша
Судије:
Илић Андрија
Пјевовић Бранислав
Росић Немања

Састав ОФК Жарково:
71. Чарапић Петар
2. Баронов Стефан
3. Мирковић Филип
4. Ковачевић Ђорђе
5. Вујичић Никша
6. Милановић Александар
7. Аџер Игбо Саондо
8. Божовић Немања
9. Миловић Драго
10. Јовановић Урош (К)
11. Матијевић Урош

Играли су још:
12. Мандић Немања
25. Бунић Вук
14. Лазовић Андреја
22. Ђурић Марко
21. Матић Филип
17. Јанковић Немања
18. Васић Урош

Састав ФК Винча:
1. Радојевић Михајло
2. Јовановић Стефан
3. Илић Радоје
4. Дујаковић Стевица
5. Мијаиловић Александар
6. Ђорђевић Иван
7. Романовић Александар
8. Рамић Мирко (К)
9. Трајковић Иван
10. Стојсављевић Васо
11. Вуковић Душан

Играли су још:
12. Тимотијевић Никола
13. Урошевић Петар
14. Шиљковић Стефан
15. Кривокапић Немања
16. Трајковић Јован
17. Лалевић Лука
18. Мајић Кристијан

Наши фудбалери су поразом стартовали на турниру “Чукарица 2019”, а противник у првом колу нам је била екипа из Прве Лиге Србије – ОФК Жарково.
Одлично су се држали фудбалери Винче против друголигаша, а у другом полувремену можемо слободно рећи и надиграли противника.

Прва шанса је виђена већ у другом минуту утакмице, напад Жаркова по десној страни, центаршут на другу стативу, играч са бројем 11, Матијевић Урош, хвата лопту на волеј и шутира по средини гола, голман Радојевић без проблема прима лопту у наручје.

8. мин – напад Жаркова по левој страни, играч са бројем 3 центрира са саме корнер линије на прву стативу, високи нападач домаћих главом шутира и погађа гол Винче за ОФК Жарково-ФК Винча-1:0
23. мин – слободан ударац за Жарково на 20 метара од гола Винче, одличан шут, али Радојевић брани.

36. мин – напад домаћих по средини терена, играч са бројем 10 шутира са руба шеснаестерца са десне стране, Радојевић одлично брани и лопта одлази у корнер.
Лопта из корнера на другу стативу, пада пред ноге домаћем играчу са бројем 5 који снажно шутира под пречку Винче, али Радојевић поново сјајно интервенише и избацује лопту у корнер.

49. мин – слободан ударац за Винчу на 25 метара од гола домаћих, искоса са леве стране, Романовић шутира, али лопта одлази поред гола.
54. мин – Романовић избацује Рашу Илића по левој страни, Раша центрира на прву стативу, Мајић главом пребацује лопту за Вуковића на другој стативи, Вуковић прима лопту, шутира, голман уз помоћ стативе успева да избаци лопту у корнер.

Стојсављевић изводи корнер, лопта на другу стативу, Романовић хвата лопту на волеј, али одбрана домаћих успева да изблокира шут нападача Винче.

55. мин – Трајковић Иван пролази сам по десној страни, центаршут на другу стативу, Вуковић шутира главом, али погађа стативу.

58. мин – корнер за Винчу, Стојсављевић центрира на линију петерца, Мајић сјајно шутира главом, голман Жаркова брани немогуће и поново спашава свој тим.
62. мин – слободан ударац за Винчу са десне стране, уз саму аут линију, Стојсављевић шаље лопту на другу стативу, Вуковић главом, лопта одлази поред гола.

68. мин – после сијасет неискоришћених прилика фудбалера Винче, домаћи успевају да организују први напад у другом полувремену, играч са бројем 10 соло продором долази до шеснаестерца гостију, шутира, али Тимотијевић сигуран на голу Винче.
85. мин – корнер за екипу из Жаркова, лопта на другу стативу, играч са бројем 8 је остао сам као дух и без проблема шаље лопту у мрежу Винче за коначних ОФК Жарково-ФК Винча-2:0

Следећа утакмица:
ФК Комграп-ФК Винча
Недеља, 10.02.2019.
09:00 часова
Спортски центар ФСБ “Ада Циганлија”
Турнир “Чукарица 2019” – 2. коло

ФК Комграп се тренутно такмичи у Београдској Зони и заузима 9. место на табели

ГАЛЕРИЈА

Comments

comments