Из Младеновца са три бода

Прва Београдска Лига, Група Ц – 7. коло
07.10.2018.
10:00ч
Стадион Раднички ПДМ
ФК Село Младеновац-ФК Винча-0:3 (0:0)

Стрелци:
ФК Винча:
54′ Костић Милан
65′ Атанасковић Богдан
84′ Јовановић Стефан

Опомене:
ФК Село Младеновац:
20′ Мрдаковић Урош
35′ Ивковић Немања
53′ Миловановић Стефан
ФК Винча:
12′ Стојсављевић Васо
76′ Цупарић Урош

Искључења:
ФК Село Младеновац:
53′ Миловановић Стефан

Делегат: Ђорђевић Горан
Судије:
Павловић Милош
Мојић Матија
Митровић Коста

Састав ФК Село Младеновац:
1. Миловановић Стефан
2. Ивковић Немања
3. Вукмировић Никола
4. Спасојевић Милош
5. Костадиновић Иван (К)
6. Драгојевић Андреј
7. Мрдаковић Урош
8. Милошевић Андреја
9. Пантић Жељко
10. Лакићевић Ненад
11. Којић Никола

Резерве:
12. Миловановић Дејан
13. Арсић Бранимир
14. Нововић Борис
15. Арсић Дарко
16. Илић Иван
17. Игњатовић Растко
18. Стојадиновић Ненад

Састав ФК Винча:
1.Радојевић Михајло
2. Цупарић Урош
3. Илић Радоје
4. Угринић Милош
5. Рамић Мирко (К)
6. Јовановић Стефан
7. Вуковић Душан
8. Костић Милан
9. Атанасковић Богдан
10. Стојсављевић Васо
11. Мајић Кристијан

Резерве:
13. Петрић Филип
14. Урошевић Петар
15. Шиљковић Стефан
16. Здравковић Слободан
17. Глушчевић Бранислав
18. Ђорђевић Иван

После деведесет минута паклене борбе, по веома тешком терену за игру, наши фудбалери су успели да савладају увек неугодну екипу ФК Село Младеновац и донесу три бода у Винчу.

Прву шансу на утакмици смо видели тек у 17. минуту. Вуковић из средине шаље лопту на леву страну за Атанасковића, Атанасковић центрира на другу стативу, Мајић спушта лопту за Вуковића, Вуковић шутира, али лопта одлази изнад пречке.
25. мин – контра домаћих фудбалера по левој страни, Цупарић уклизава на самом рубу шеснаестерца, избија лопту у аут и прави прекршај. Домаћи играч шутира, али лопта одлази поред гола.

28. мин – још једна контра екипе из Младеновца, напад по левој страни, повратна лопта на линију шеснаестерца, фудбалер домаћих из прве шутира са 16 метара, Радојевић одлично постављен хвата лопту.

34. мин – слободан ударац за Винчу на 25 метара од гола, искоса са десне стране, Стојсављевић центрира на прву стативу, Угринић главом постиже погодак, али помоћни судија диже заставицу и судија свира офсајд.

35. мин – напад Винче кроз средину, Вуковић покушава да пребаци дефанзивца домаћих и упосли Мајића, али играч са бројем 2, Ивковић Немања, зауставља лопту руком и добија жути картон. Стојсављевић изводи прекид, лопта по земљи за Јовановића, судија прекида игру због недозвољене позиције.

39. мин – Раша Илић пролази по левој страни, центаршут за Стојсављевића на првој, Васа спушта лопту и сјајно шутира из окрета, лопта погађа пречку, пада на саму гол линију и одлази у поље.

53. мин – Вуковић шаље сјајну лопту за Костића, иза леђа одбране домаћих, Костић центрира на другу стативу за Стојсављевића, Стојсављевић спушта за Вуковића који траљаво шутира, голман брани, лопта се одбија до Јовановића на 25 метара од гола, играч домаћих руши Јову и судија свира слободан ударац за Винчу. Голман домаће екипе због приговора добија жути картон, али га то не спречава да настави препирку са главним судијом и потом добија други жути картон и напушта терен.

Стојсављевић шутира из слободног ударца, голман Села Младеновац брани, лопта се одбија, Костић натрчава на њу и шаље је у мрежу домаћих за ФК Село Младеновац-ФК Винча-0:1.

60. мин – Атанасковић пролази по десној страни, центаршут са руба шеснаестерца на другу стативу, прелеће Стојсављевића и долази до Костића, повратна на 16 за Вуковића, шут поред гола.

63. мин – Атанасковић поново пролази по десној страни, по земљи на прву стативу за Стојсављевића, лош шут поред гола.
64. мин – Костић пролази по левој страни, дупли пас са Стојсављевићем, Васа избацује Костића иза леђа одбране домаћих, Костић на десну страну за Атанасковића који излази 1 на 1 са голманом, шутира, голман брани.

65. мин – Вуковић из средине шаље пас у простор за Стојсављевића, између два штопера, Стојсављевић несебично шаље лопту на другу стативу за Атанасковића који шутира и погађа за ФК Село Младеновац-ФК Винча-0:2.

81. мин – Глушчевић са центра терена шаље дугу лопту на десну страну за Здравковића и спаја га са голом, Здравковић шутира са 10 метара и погађа пречку.
84. мин – напад Винче по десној страни, Здравковић шаље пас у простор за Јовановића, Јовановић излази сам пред голмана домаћих и са 10 метара без проблема постиже погодак за ФК Село Младеновац-ФК Винча-0:3.

87. мин – Урошевић Петар пролази три играча по левој страни, улази у средину, шутира са линије шеснаестерца, али голман домаћих добро постављен, хвата лопту.

Следеће суботе нас очекује дерби против екипе ФК Болеч, те позивамо навијаче да испуне трибине и улепшају празник фудбала у Винчи.

ГАЛЕРИЈА

Comments

comments