Јаношевићева казнена експедиција прошла кроз Пударце

Прва Београдска Лига, Група Ц – 17. коло
02.04.2017.
15:30ч
Стадион ФК Пударци
ФК Пударци-ФК Винча – 0:1 (0:0)

Стрелци:
ФК Винча:
70′ Пушица Никола

Опомене:
ФК Пударци:
4′ Арсенијевић Марко
23′ Бркић Марко
80′ Павловић Милош
90′ Срдановић Срђан
ФК Винча:
80′ Пушица Никола
90′ Стојичић Игор

Искључени играчи:
ФК Винча:
90′ Богдан Атанасковић

Делегат: Дражић Дејан
Судије:
Божић Дејан
Перишић Немања
Јекнић Дарко

Састав ФК Пударци:
1. Михаиловић Марко
2. Арсенијевић Марко
3. Томовић Немања
4. Павловић Милош
5. Николић Горан
6. Срдановић Срђан
7. Марковић Александар
8. Недељковић Бојан (од 75′ Павловић Милан)
9. Мијаиловић Јован (од 65′ Јевтић Иван)
10. Даниловић Милош
11. Бркић Марко

Резерве:
12. Радојичић Радојица
13. Павловић Милан
14. Пантелић Стефан
15. Јевтић Иван
16. Стојић Милош

Састав ФК Винча:
1. Радојевић Михајло
2. Шиљковић Стефан
3. Савић Теодор (од 67′ Трајковић Иван)
4. Јовановић Стефан
5. Стојичић Игор
6. Атанасковић Богдан
7. Мајић Кристијан (од 80′ Живковић Стефан)
8. Пушица Никола
9. Рамић Мирко (К)
10. Вујетић Михаило (од 88′ Сорак Милош)
11. Илић Радоје

Резерве:
13. Трајковић Иван
14. Живковић Стефан
15. Трајковић Јован
16. Миловановић Михаило
17. Максимовић Никола
18. Сорак Милош

Данас су наши фудбалери забележили 4. победу у низу у пролећном делу првенства и избили на треће место на табели.
Гледали смо у Пударцима једну веома тврду утакмицу по катастрофалном терену, који је видно запостављен и веома лошем стању.

За 90 минута смо видели свега неколико прилика на обе стране и само један гол.
Обе екипе су играле врло опрезно, јер на оваквом терену један гол све одлучује, тако да се нисмо нагледали фудбала, било је пуно прекида, играчи средине терена су углавном прескакани у офанзивним акцијама оба тима и играло се углавном на дуге лопте.

Радојевић Михајло, голман Винче, није имао пуно посла на данашњој утакмици, а и пар шутева који су ишли ка голу Винче је без проблема неутралисао.
Одбрана Винче је још једном доказала да је најбоља у Првој Београдској Лиги (на 16 утакмица, 10 голова), тако да је наша мрежа остала нетакнута.


Шиљковић Стефан, десни бек Винче, упутио је центаршут са половине терена право у срце шеснаестерца у 70. минуту, лопта је пала на земљу испред Пушице, Пушица је сјајно шутирао и постигао погодак са 10 метара, одлучујући на данашњој утакмици.


Стојичић Игор и Рамић Мирко, централни дефанзивци Винче, одлично су одрадили свој посао, домаћи играчи готово да нису ни имали неку иоле озбиљнију прилику за гол поред Стојичића и Рамића.


Савић Теодор, леви бек Винче, није имао Тео превише посла данас, јер су се напади домаћих углавном одвијали по супротној страни терена, али и то мало опасности по гол Винче што је било, Тео је успешно отклонио.
На ред за заслужене похвале су дошли и играчи средине терена.


Атанасковић Богдан, заслужује све похвале! Капитен омладинаца је данас бриљирао на терену, борио се као лав, гинуо за сваку лопту и у једном тренутку био близу постизања гола. Неправедно је добио црвени картон, а све то због незнања главног арбитра овог сусрета, који је током целе утакмице био у конфузији и који није могао да држи контролу над утакмицом и њеним актерима.


Пушица Никола,  увек је био ту да поквари напад домаћих или повуче напад гостију. Пар пута припретио голу Пудараца и постигао једини гол на утакмици.


Јовановић Стефан, повратник на терен после пет година паузе, један од најбољи на терену данас! Јова је сваку лопту Пудараца ,која је ишла по његовој страни, пресекао и затим креирао контру. Фантастичан у скоку, сјајан у одбрани, још бољи у нападу, за Јову само речи хвале и надамо се да ће наставити са оваквим партијама.


Мајић Кристијан, Илић Радоје и Вујетић Михаило, напад Винче, без довољно лопти, по катастрофалном терену и нису могли много да ураде на данашњој утакмици. Спуштали су дуге лопте из одбране за играче средине терена, али нису добили пуно прилика да покажу оно у чему су најбољи, а то је постизање голова. Надамо се да ће им се већ на следећој утакмици све то вратити.

Са клупе су ушли Трајковић Иван, Жиковић Стефан и Сорак Милош, сва тројица су својим уласцима побољшали игру Винче и унели свежину у наше редове.

Следећа утакмица је на програму 08.04.2017. године, у 16 часова, на градском стадиону у Винчи, а у госте нам долазе комшије из Лештана.
Позивамо Вас да дођете на утакмицу и подржите наше момке против екипе ОФК Лештане.
Цена улазнице је 100 динара.
Сезонске карте важе за овај меч.
Сви на стадион! Винча игра!

Посебна похвала за нашег навијача, Марка Марковића и фудбалера Винче, Томислава Добријевића, који су на утакмицу са Пударцима дошли бициклима из Винче.
Сјајна идеја и одлична промоција спорта и здравог живота.

ГАЛЕРИЈА

Comments

comments