Људи Винче: Ретроспектива за месец април

На празник рада маркетинг тим фудбалског клуба Винча ће Вас подсетити прича из пројекта “Људи Винче” презентованих у месецу априлу.

Прва прича коју сте имали прилику да читате, рађена на обронцима Винче, је прича и презентација нашег драгог суграђанина Стојана Деспотовића.
Прича под називом “Од хилзне до савршенства” наишла је на велики одјек Вас читалаца, не само због великог умећа нашег Стојана, већ и због еминентног производа произведеног у Стојановој радњи, под називом “Табуренце”.

Фудбалски клуб Винча Вас позива да наставите са наручивањем табуреа “ФК Винча 1934”, по цени од 1499 динара, као и осталих производа из асортимана Стојана Деспотовића.

Прича број два, коју смо презентовали у прошлом месецу је једна сјајна прича о баш нашем комшији Маткету.
Разговором и представљањем Љубише Матића, имали сте прилику да се упознате са великим доприносом датим нашем месту, а нарочито фудбалском клубу.

Баш наш – Матић” је прелепа прича о човеку, који је свој живот посветио љубави према своје три породице – најближима, Винчи и Партизану.

Шлаг на торти је прича рађена крајем месеца априла, са фантастичном Оливером Милуновић.
Пут између Оливерине две куће” нам показује ко је заправо Оливера Милуновић и истински нам је част што је део нашег места, самим тим и овог нашег пројекта.

Позивамо Вас да наручите кецеље “ФК Винча” по цени од 900 динара, кравату “ФК Винча” по цени од 4000 динара и ешарпе са разним историјским и културним мотивима по цени од 4000 динара.

Број посета и читалаца наших прича тенденциозно расте из месеца у месец, па ћемо се и овај пут позабавити бројкама.
Прича која је имала највише читала месеца априла је “Пут између Оливерине две куће“, са 487 посетиоца.
Све приче укупно је пропратило 856 наших верних пратилаца.

Гледавши све укупно март и април, пројекат “Људи Винче” и досадашњих 8 прича је пропратило 2160 људи.

Уметност осликавања дрвета
Мали атеље за велика дела
Италија у сред Винче
Печатом у мету
Градоначелник древног града
Од хилзне до савршенства
Баш наш – Матић
Пут између Оливерине две куће

 

Comments

comments