Људи Винче: ретроспектива за месец март

Одлучили смо да прве недеље априла објавимо ретроспективу за месец март и подсетимо се досадашњих пет прича.

Прва прича “Уметност осликавања дрвета” говори о нашем суграђанину Слободану Крстићу Крлету и његовим вештинама осликавања дрвета.

Друге недеље марта је изашла једна феноменална прича о Анђели Милошевић и атељеу “Пиколо”, под називом “Мали атеље за велика дела“.

У склопу пројекта “Људи Винче”, у трећој недељи марта имали смо сјајно представљање Марице Малешевић и њених кулинарских способности у причи под називом “Италија у сред Винче“.

Игор Квакић Квале, наш печаторезац, је био у причи “Печатом у мету“, где смо имали широк дијапазам његових способности.

На крају марта смо били на Белом Брду, у гостима код нашег археолога и кустоса музеја, Драгана Јанковића Лепог. Направили смо једну невероватну причу о нашем месту, са називом “Градоначелник древног града“.

Надамо се да ћете и у текућем месецу пратити наше приче и упознати своје драге комшије, које се баве неким интересантним пословима.
Пројекат маркетинг тима, “Људи Винче”, мало ћемо Вам приказати и кроз бројке.
Прича која је имала највише посета од стране Вас читалаца је прича “Градоначелник древног града“, где је забележена посећеност од 334 посетиоца.
Најчитанију причу и остале приче месеца марта укупно је испратило 1304 посетиоца.

Кроз приче сте видели и разне производе који су дело вештих руку наших суграђана, те Вас позивамо да исте поручите и на тај начин уједно и помогнете нашим суграђанима.

Comments

comments