Понекад победиш, понекад научиш

Некада је добро и изгубити, како би се следећи пут знало боље уживати у победи.

После четири везане победе, са десеткованим тимом због повреда и картона, играчи Винче су изашли данас на терен, дали све од себе и нису успели да узму три бода, али смо сви видели једну јако важну ствар. Винча има сјајан потенцијал у младим играчима и има светлу будућност. Трајковић Иван и Трајковић Јован су данас ушли са клупе у игру и показали заиста пуно тога. Иван је “ломио кичме” гостујућим фудбалерима по десној страни, док је Јован заслужан за постизање гола. Имамо младе фудбалере, имамо огроман број деце у омладинској школи и данас смо видели да на “нашу децу” можемо озбиљно да рачунамо.

Време прелепо за фудбал, стадион препун навијача Винче који су безрезервно давали подршку нашим фудбалерима и терен идеалан за игру су обећавали добру фудбалску представу.
Једини погодак за Винчу постигао је Трајковић Јован. Трајковић Иван је сјајно прошао по десној страни терена, лопта за Томицу у средину, Томица на другу стативу и Трајковић Јован закуцава лопту у гол Лештана са 7 метара.

Гости су постигли два гола, ми један и то је наша реалност. Играчи Винче су се лавовски борили, али без три стандардна првотимца нису могли до три бода и бодови се отишли на другу страну “Смедеревца”.

Честитамо нашим фудбалерима на борби, игри и залагању, а честитамо и нашим навијачима на бројности и на фер и коректном навијању.

Састав ФК Винча:
1. Радојевић Михајло
2. Станков Бранислав
3. Савић Теодор (од 68′ Мајић Кристијан)
4. Добријевић Томислав
5. Јовановић Стефан
6. Мијаиловић Александар
7. Шиљковић Стефан (пд 54′ Трајковић Иван)
8. Пушица Никола
9. Рамић Мирко (К)
10. Вујетић Михаило
11. Миловановић Миленко (од 68′ Трајковић Јован)

Резерве:
12. Коцић Александар
13. Трајковић Јован
14. Мајић Кристијан
15. Сорак Милош
16. Трајковић Иван
17. Живковић Стефан
18. Максимовић Никола

Стрелац за ФК Винча:
80′ Трајковић Јован

Окрећемо се нашем следећем противнику, екипи ФК Ковачевац.
Утакмица се игра у Ковачевцу, 16.04.2017. са почетом у 16 часова.

 

Comments

comments