Са три бода из Ђуринаца

Прва Београдска Лига, Група Ц – 15. коло
24.03.2019.
11:00ч
Стадион ФК Ђуринци
ФК Ропочево-ФК Винча-0:2 (0:1)

Стрелци:
ФК Винча:
34, 90+3′ Здравковић Слободан

Опомене:
ФК Ропочево:
16′ Јовичић Бојан
40′ Животић Урош
68′ Ђурић Никола
84′ Милошевић Игор
ФК Винча:
70′ Јовановић Стефан

Делегат: Ракановић Марко
Судије:
Гаровић Филип
Познановић Димитрије
Мијић Стефан

Састав ФК Ропочево:
1. Барјактаревић Богдан
2. Митровић Стефан (од 85′ Андоновић Стефан)
3. Јарановић Предраг
5. Јовичић Бојан
6. Животић Урош (од 74′ Обрадовић Немања)
7. Добросављевић Стале
8. Јовичић Иван
9. Илић Ненад (од 53′ Ђурић Милан)
10. Николић Милош
11. Милошевић Игор
13. Ђурић Никола

Резерве:
4. Ђурић Милан
14. Илић Лазар
15. Срећковић Драган
17. Обрадовић Немања
18. Андоновић Стефан

Састав ФК Винча:
1. Тимотијевић Никола
2. Рамић Мирко (К) (од 67′ Атанасковић Богдан)
3. Угринић Милош
4. Глушчевић Бранислав
5. Јовановић Марко
6. Мијаиловић Александар
7. Романовић Александар (од 90′ Трајковић Јован)
8. Јовановић Стефан (од 76′  Марковић Зоран)
9. Вуковић Душан
10. Стојсављевић Васо
11. Здравковић Слободан

Резерве:
12. Радојевић Михајло
13. Марковић Зоран
14. Шиљковић Стефан
15. Трајковић Иван
16. Ђорђевић Иван
17. Атанасковић Богдан
18. Трајковић Јован

Друго гостовање у пролећном делу сезоне и друга победа.
Наши момци су наишли на веома јак отпор веома мотивисаног домаћина, али су са два гола у мрежи противника ипак потврдили разлику у квалитету.
Обе екипе су већим делом утакмице прескакале средину и покушавале да ураде нешто више дугим лоптама, тако да нисмо видели пуно фудбалских потеза и изграђених акција.

4. мин – слободан ударац за Винчу, искоса са десне стране, Стојсављевић шутира, лопта погађа живи зид и одбија се до Стојсављевића, који из другог покушаја шутира преко гола.
15. мин – аут за госте са леве стране, у висини шеснаестерца. Вуковић баца лопту за Романовића, Романовић пролази десног бека домаћих, шутира са руба шеснаестерца, лопта одлази поред гола.
21. мин – корнер за Винчу са десне стране, Стојсављевић центрира на средину петерца, Угринић је остао сам као дух, шут главом, лопта одлази поред гола.

34. мин – Стојсављевић предводи напад гостију по средини, лопта на десну страну у простор за Здравковића, Здравковић залама левог бека Ропочева, улази у средину, шутира са једанаест метара и погађа гол домаћих за ФК Ропочево-ФК Винча-0:1


36. мин – Глушчевић сјајно краде лопту на средини терена, одмах у простор за Здравковића на десној страни, шут са 20 метара искоса са десне стране, голман домаћих хвата ту лопту без проблема.
45. мин – прва озбиљнија шанса за домаће фудбалере, дуга лопта на играча са бројем 11 који прима лопту на 20 метара од гола Винче, шут из окрета, лопта одлази поред гола.

50. мин – гости нападају по средини, Вуковић на десну страну за Здравковића, шут са 20 метара искоса са десне стране, голман домаћих сјајно интервенише и чува мрежу Ропочева.
60. мин – слободан ударац за Винчу са леве стране, Романовић шутира са 25 метара, голман изводи феноменалну параду и шаље лопту у корнер.

66. мин – напад домаћих по десној страни, дуга лопта на леви руб шеснаестерца, играч са бројем 7 прима лопту, успева да се намести и да шутира са 18 метара, голман Винче Тимотијевић хвата лопту без већих проблема.
68. мин – Романовић и Вуковић комбинују по левој страни, Вуковић оставља повратну за Романовића на 25 метара од гола, Романовић снажно шутира, али лопта одлази преко гола.

75. мин – корнер за Винчу, Романовић шаље лопту на другу стативу, Вуковић шутира главом, лопта одлази поред гола.
76. мин – Здравковић пролази по десној страни, центаршут на другу стативу, Романовић хвата волеј са 15 метара и сјајно шутира, али голман Ропочева поново спашава свој тим и израста у једног од најбољих појединаца данашње утакмице.

90. мин – слободан ударац за Винчу на 35 метара од гола, Романовић шутира под пречку, голман домаћих успева да пребаци лопту преко пречке у корнер.
90+3. мин – напад гостујућих фудбалера по левој страни, Романовић пребацује лопту на десну страну за Здравковића, Здравковић шутира са 15 метара у даљи голманов угао и погађа мрежу домаћих за коначних ФК Ропочево-ФК Винча-0:2


После два одиграна кола у пролећном делу првенства, Винча се налази на деоби првог места са екипом Врчина.
Следеће суботе нас очекује дерби кола и судар две екипе са врха табеле.

Позивамо све навијаче, пријатеље и симпатизере ФК Винча, да следеће суботе напунимо трибине Градског стадиона у Винчи и да из свег срца и свег гласа дамо подршку фудбалерима Винче, да заједно оставимо срце на стадиону и да се заједно боримо за оно што волимо – за Винчу!

ФК Винча-ФК Врчин
Субота, 30.03.2019.
15:30 часова
Градски стадион у Винчи

ГАЛЕРИЈА

 

Comments

comments