Сувенири

Поштовани навијачи, пријатељи и симпатизери фудбалског клуба Винча,

Пред Вама је асортиман производа са мотивима фудбалског клуба Винча, које можете наручити на број телефона: 065 807 93 30 (Маркетинг ФКВ).

Магнет ФК Винча
Цена: 199 динара

Кецеља ФК Винча
Руком сликана (Тегет и Бела)
Цена: 900 динара

Поло мајица ФК Винча
Боја: Тегет
Цена: 2200 динара

Пирографија ФК Винча
Цена: 2099 динара

Табуре ФК Винча
Две слике
Цена: 1599 динара

Дрес ФК Винча
Могућност одабира броја и имена на леђима
Цена: 2699 динара

Шал ФК Винча (бело-плави, црно-плави)
Цена: 1000 динара

Кравата ФК Винча
Руком сликана
Цена: 4199 динара

Мајица ФК Винча 1934
Боја: Тегет
Цена: 1200 динара