Свим срцем за дечију радост

На планини Златибор, усред зелених четинара, у улици “Војвођанска”, налази се једно парче бетона, а то мало бетона нам доноси једну велику причу.

Са појавом првих сунчевих зрака, испод прозора виле у којој је смештен маркетинг тим ФК Винча, зачула се песма вредних грађевинских мајстора.
То је уједно био знак да је нови дан већ увелико почео и да је време за нове авантуре.

Тог јутра, пут је одвео наш двојац у потпуно другом правцу у односу на спортско-рекреативни центар “Спорт Трим”, где је смештена експедиција нашег клуба.
На паркингу испред виле, приликом паковања радне опреме у аутомобил, у сусрет су им дошла два дечака у фудбалским дресовима и белом кутијом са јасном поруком – “Ако си добар човек, дај свој прилог за мреже на головима, деца ће ти бити захвална”.

Маркетинг ФК Винча је кроз разговор са дечацима, која живе у оближњој улици, видео њихову велику жељу да сами направе кутак у ком ће проводити дане играјући фудбал.
Душан Вуковић и Милан Линдо су позвали дечаке да дођу у вилу “Спорт Трим” и упознају своје вршњаке из ФК Винча, као и стручни кадар.

Дечаци су у појачаном саставу дошли у договорено време и своју жељу пренели и осталим члановима клуба.
После пар минута дечијег излагања, наши тренери и маркетинг тим: Влада, Боки, Шеми, Срки, Дуца Ристивојевић, Дуле Нијемчевић, Мика и Дуле Вуковић, прикупили су одређену суму новца и предали видно задовољној дечици.

На крају дружења, поклонили смо дечици и једну фудбалску лопту, коју је наш технички спознор “Меморис” из Ниша, урадио специјално са грбом ФК Винча за наступајућу сезону.
Као што обичаји у нашем клубу налажу, пред растанак смо направили и једну фотографију, како бисмо овековечили упознавање са овако дивном децом, која ће сигурни смо успети да остваре свој циљ.

Comments

comments