Убедљива победа на старту сезоне

Прва Београдска Лига, Група Ц – 1. коло
25.08.2018.
16:30ч
Градски стадион у Винчи
ФК Винча-ФК Космај (Раља) – 6:0 (3:0)

Стрелци:
ФК Винча:
6, 22, 86′ Вуковић Душан
42′ Мајић Кристијан
55′ Атанасковић Богдан
70′ Стојсављевић Васо

Опомене:
ФК Винча:
30′ Атанасковић Богдан

Делегат: Беловић Срђан
Судије:
Биорац Иван
Мартиновић Марко
Стокић Јован

Састав ФК Винча:
1.Ристивојевић Душан
2. Шиљковић Стефан
3. Мајић Кристијан (од 46′ Јовановић Стефан)
4. Угринић Милош
5. Глушчевић Бранислав
6. Атанасковић Богдан (од 57′ Ђорђевић Иван)
7. Рамић Мирко (К)
8. Дујаковић Стевица (од 70′ Урошевић Петар)
9. Стојсављевић Васо
10. Вуковић Душан
11. Здравковић Слободан

Резерве:
12. Радојевић Михајло
13. Урошевић Петар
14. Ђорђевић Иван
15. Петрић Филип
16. Јовановић Стефан
17. Лалевић Лука
18. Кривокапић Немања

Састав ФК Космај (Раља):
1. Мајсторовић Драган
2. Петровић Никола
3. Милосављевић Дарко
4. Јевић Милош
5. Антонијевић Димитрије (К)
6. Јовичић Милош
7. Новковић Лазар (од 75′ Вучковић Лука)
8. Стојановић Немања
9. Јовановић Јовица
10. Антонијевић Мијодраг (од 46′ Трубајић Виктор)
11. Видовић Иван

Резерве:
13. Трубајић Виктор
15. Мајсторовић Милош
16. Вучковић Лука

Завршена је летња пауза и бубамара се поново закотрљала теренима Прве Београдске Лиге.
Наши фудбалери су сјајно отворили нову сезону и убедљивом победом сели на врх табеле од самог старта.
Фудбалери из Раље су сјајно одиграли данашњу утакмицу и показали да нису екипа којој ће се лако узимати бодови.

3. мин – слободан ударац за Космај на средини терена, лопта на десну страну, центаршут са руба шеснаестерца Винче, играч гостију са бројем 9 прима лопту на петерцу, шутира по сред гола, Ристивојевић сјајно брани.

5. мин – Дујаковић пролази по левој страни, лопта на петерац за Мајића, Мајић повратну за Вуковића, Вуковић шутира са 16 метара и цепа мрежу за ФК Винча-ФК Космај-1:0.

Уследио је краткотрајни прекид како би се мрежа закрпила.

17. мин – корнер за Космај са десне стране, центаршут на другу стативу, играч гостију сам као дух шутира у гол Винче, Ристивојевић у стилу рукометног голмана, ногом брани гол домаћих.
22. мин – Глушчевић предводи напад домаћих по средини, лопта на леву страну за Дујаковића, Дуја шаље дугу лопту на другу стативу за Здравковића, Здравковић враћа у средину за Вуковића, Вуковић са 11 метара шутира и шаље лопту у мрежу гостију за ФК Винча-ФК Космај-2:0.

27. мин – корнер за госте са десне стране, лопта на другу стативу, играч Космаја највиши у скоку, шут главом, Ристивојевић брани.
35. мин – Здравковић пролази сам по десној страни, улази у средину, шутира са шеснаест метара левом, слабијом ногом, голман Космаја брани без проблема.
42. мин – Стојсављевић успева на средини терена да прође двојицу играча гостију, пас у простор за Мајића, Мајић шутира са 14 метара и шаље лопту у мрежу Космаја за ФК Винча-ФК Космај-3:0


55. мин – Глушчевић краде лопту гостима на половини терена, сјајном дугом лоптом проналази Атанасковића на десној страни и избацује га 1 на 1 са голманом гостију, Атанасковић шутира и постиже погодак за ФК Винча-ФК Космај-4:0.

Атанасковић после постигнутог гола трчи у публику, у загрљај тренеру из млађих категорија, Бојану Милићевићу, и овај гол посвећује њему.63. мин – играч гостију са бројем 8 сам предводи напад Космаја по левој страни, улази у казнени простор, шутира са руба петерца, али Ристивојевић поново излази као победник из дуела.
67. мин – напад Космаја по средини, лопта за нападача гостију на петерцу, шут са 5 метара, Ристивојевић брани, лопта се одбија до играча Раље, поново је уследио шут, Рамић уклизава и зауставља лопту пред самом гол линијом.
70. мин – Вуковић предводи напад Винче по средини, сјајна лопта у простор за Стојсављевића, Стојсављевић излази 1 на 1 са голманом Космаја, шутира и погађа за ФК Винча-ФК Космај-5:0

81. мин – напад гостију по десној страни, центаршут на прву стативу, Ристивојевић одлично брани.
86. мин – голман Ристивојевић после неколико сјајних одбрана успева да упише и асистенцију. Ристивојевић дугом лоптом проналази Вуковића на линији шеснаестерца гостију, Вуковић сам као дух шутира, постиже хет-трик и поставља коначан резултат ФК Винча-ФК Космај-6:0

Сјајно издање наших фудбалера и сјајна увертира за наставак такмичења.
Следеће недеље нам у госте долази екипа ФК Ропочево из Сопота и користимо прилику да већ сада позовемо навијаче да у што већем броју дођу на стадион и подрже наше момке у борби за прво место.

ГАЛЕРИЈА

Comments

comments