Винча на крилима Вуковића

Пријатељска утакмица
04.08.2018.

19:00ч
Градски стадион у Винчи
ФК Винча-ФК Подунавац (Ритопек) – 7:1 (5:0)

Стрелци за ФК Винча:
7, 39, 41, 44′ Вуковић Душан
42, 53′ Дујаковић Стевица
62′ Пушица Никола

Састав ФК Винча:
1. Ристивојевић Душан
2. Трајковић Иван
3. Илић Радоје
4. Глушчевић Бранислав
5. Цупарић Урош
6. Угринић Милош
7. Јовановић Стефан
8. Аврамовић Милан
9. Вуковић Душан
10. Ђорђевић Иван (од 45′ Пушица Никола)
11. Дујаковић Стевица

У суботу је наш тим одиграо трећу пријатељску утакмицу и после два пораза на старту припрема, уследила је убедљива победа против комшија из Ритопека.

Од старта су фудбалери Винче кренули силовито ка голу противника, што је резултирало голом већ у 7. минуту.
Напад Винче по левој страни, Аврамовић до Раше Илића, Раша сјајно центрира на линију петерца, Вуковић одлично шутира главом и шаље лопту у мрежу противника за 1:0.


11. мин – покушали су фудбалери Подунавца експресно да се врате у утакмицу, сјајна контра по левој страни, лопта у средину, играч гостију сам на 25 метара, снажно шутира у десни угао гола Винче, али Ристивојевић прави феноменалну параду и шаље лопту у корнер.


15. мин – слободан ударац за Винчу са десне стране, на 25 метара од гола. Дујаковић шутира и погађа пречку.


16. мин – три идентично изведена корнера Бранислава Глушчевића на линију петерца, три шута Милоша Угринића главом, али ниједна лопта није завршила иза леђа голмана гостију.
20. мин – Угринић шаље сјајну лопту за Рашу Илића у простор, Раша пролази десног бека гостију, сјајно центрира на петерац, погађа Вуковића у “трепавицу”, Вуковић шутира главом, али голман гостију одлично постављен.


34. мин – Глушчевић изводи корнер са леве стране, Вуковић најбољи у скоку, шутира главом, голман брани.
37. мин – кружи Винча око шеснаестерца гостију, лопта долази до Аврамовића на 30 метара од гола Подунавца, Аврамовић сјајно шутира и погађа пречку.

39. мин – одбрана гостију се поигравала са лоптом, Вуковић успева да украде лопту, излази сам пред голмана гостију и без проблема шаље лопту у мрежу за 2:0.


41. мин – Раша Илић пролази по левој страни, сјајно центрира за Вуковића, који се само поклонио и главом послао лопту у гол гостију за хет-трик и за 3:0.
42. мин – голман Винче Ристивојевић испуцава лопту на 30 метара од гола гостију, лопта одскаче преко штопера гостујуће екипе, Дујаковић протрчава кроз одбрану Подунавца и главом упева да лобује голмана са 20 метара за ФК Винча-ФК Подунавац-4:0


44. мин – напад Винче по левој страни, размена неколико дуплих пасова Дујаковића и Вуковића, Дујаковић шаље лопту на линију пенала за Вуковића, који шутира и постиже свој четврти гол на данашњој утакмици. ФК Винча-ФК Подунавац-5:0

51. мин – слободан ударац за Винчу на 30 метара са десне стране, Глушчевић на другу стативу за Угринића, Угринић шутира поред гола.
53. мин – хитроноги Трајковић Иван пролази по десној страни, улази у шеснаестерац, шаље лопту по вису за Дујаковића, Дуја са 5 метара шаље лопту главом у мрежу противника за 6:0.


59. мин – Јовановић пролази кроз средину, лопта за Дујаковића на линији шеснаестерца, Дуја шутира, лопта одлази поред гола.
62. мин – дефинитивно најлепша акција на данашњој утакмици, Пушица шаље лопту на леву страну, у простор за Дујаковића, Дуја центрира на другу стативу, Вуковић спушта главом лопту за Пушицу, Пуле хвата лопту на волеј и постиже погодак за ФК Винча-ФК Подунавац-7:0.
До краја утакмице фудбалери гостију успевају да постигну почасни погодак за коначних ФК Винча-ФК Подунавац-7:1.

Овом утакмицом започињемо један низ припремних мечева, где ћемо у наредних 6 дана одиграти 4 утакмице.
Очекују нас дуели са ФК Атаканте (недеља, 05.08. у 18:00 часова на градском стадиону у Винчи), ФК Црвена звезда Мали Мокри Луг (Среда), братски дуел две Винче нас очекује у четвртак (наше Винче крај Београда и Винче крај Тополе) и у суботу је на програму утакмица са Хајдуком са Лиона.

ГАЛЕРИЈА

 

Comments

comments