Винчанско плаво на обронцима Златибора

Фудбалски клуб Винча са својим омладинским погоном и комплетним тренерским кадром, на челу са директором омладинске школе ФК Винча, спроводи први део припрема на једној од омиљених туристичких дестинација у Србији, на Златибору.

Припреме су организоване на бази 7 пуних пансиона, са могућношћу коришћења два фудбалска терена, трим стазе, теретане, базена, сауне и разних садржаја у времену слободних активности (стони тенис, играоница, стони фудбал…).


На припремама се налазе дечаци узраста од 2002. до 2012. годишта, подељени у 4 групе.


Свакодневно се поред два тренинга обавља и јутарњи футинг на трим стази виле „Спорт Трим“. Вила „Спорт Трим“ се састоји из две стамбене јединице са 110 лежајних капацитета. Објекат има салу за ручавање, интернет-играоницу, спортске терене, теретану, трим стазу, столове за стони тенис, а свака соба поседује ТВ и приступ интернету.
На самом Златибору, поред ФК Винча налазе се и фудбалски клубови: Чукарички, Зајечар, Морава (Ћићевац), Бродарац, Бачка, Ком, Раднички (Крагујевац), Металац (Горњи Милановац), Искра (Даниловград) и многи други клубови из Србије и окружења.


Наши момци ће у наредним данима одиграти свакодневно по једну припремну утакмицу, са тимовима који су присутни на српској лепотици међу планинама.

На самом почетку нашег боравка, фудбалери Винче су укрстили копља са екипама Зајечар и Морава. Резултат наравно није у првом плану, али су наши играчи од првог дана своје обавезе извршавали на највишем могућем нивоу и забележили победе против оба противника.


За војничку дисциплину која влада у табору Винче, побринули су се тренери:
Бојан Милићевић, Срђан Бојанов, Душан Ристивојевић, Душан Нијемчевић, као и будно око директора омладинске школе ФК Винча, Владана Урошевића.


Користимо ову прилику да се захвалимо ФК Златибор (Чајетина), који нам је омогућио удобан превоз луксузним аутобусом до фудбалских терена на којима се одвија главни део припрема.Маркетинг ФК Винча је у саставу Вуковић Душан и Линдо Милан искористио прилику да овим путем промовише и терене нашег прослављеног фудбалера и тренера, Радомира Антића, који нам је изашао у сусрет и пружио прилику да тренирамо на једном од његових терена.

Свим посетиоцима сајта ФК Винча, навијачима, пријатељима и симпатизерима клуба, а нарочито родитељима дечака који се налазе на припремам шаљемо велики спортски поздрав.

ГАЛЕРИЈА

Comments

comments